+389 71 235 173 | +389 2 3 215 902
info@bms.com.mk

СИСТЕМИ ЗА МЕРЕЊЕ НА ПРОТОК КОЈ СЕ ВРШИ СО ПОМОШ НА ПУМПА

Turbotronique

Овој тип на мерен уред е новитет на АЛМА кој поседува МИД сертификат и нуди огромни можности за разни апликации. Тоа подразбира дека можете да го одберете моделот Turbotronique Microcompt+; и со тоа сте одбрален комплетен мерен уред кој функционира со помош на Microcompt+ компјутерот кој ги нуди истите можности како и кај секој друг […]

× Повеќе ×
Gravitronique

Gravitronique е доста баран уред поради својата опција за два типа на истовар, гравитациски и со пумпа. Ги има истите карактеристики  како оние мерни уреди кои се посветени само на еден тип на истовар. Има можност за употреба на далечински управувач и за поврзување со on-board компјутерот на возилото што овозможува старт/стоп на моторот и […]

× Повеќе ×
CMA Tronique

Мерниот уред CMA Tronique служи за истоварање на нафтените деривати со помош на пумпа. Како опции постојат: 1. Поврат на количината од цревото после истоварот, во случај да треба да се истовара друг тип на дериват; 2. Целосно автоматизиран процес на истовар; 3. Можност за поврзување со On-board компјутеторот на возилото; 4. Протокот е во […]

× Повеќе ×
GPL Tronique

Мерен уред кој служи за мерење на истоварена колична на ТНГ гас. Поседува МИД сертификат и неговата прецизност е од класа 1 со мерна резолуција од 1 литар.  Целосно автоматизиран процес на истовар со можност за поврзување со On-board компјутеторот на возилото, протокот е во рамките 100-500 l/min.

× Повеќе ×
homephoneenvelopelocation-arrow linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram