+389 71 235 173 | +389 2 3 215 902
info@bms.com.mk
Доколку сакате да не посетите, или пак да го пратите своето возило на сервис/надградба нашата канцеларија и сервисот каде се одржуваат сите инсталации и интервенции се наоѓаат на:   
homephoneenvelopelocation-arrow linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram