+389 71 235 173 | +389 2 3 215 902
info@bms.com.mk

Системи за надзор на автоцистерни, шлепери, комбиња

Со инсталација на системите за надзор на БМС ја зголемувате сигурноста на превезуваната роба на највисоко ниво. Истите се веќе докажани и повратот на инвестиција е релативно мал.

Во соработка со вашиот GPS провајдер може да инсталирате доволно опрема за заштита на стоката и вашето возило од нелегална манипулација.

АВТОЦИСТЕРНИ

АВТОБУСИ И КОМБИЊА

Шлепери

homephoneenvelopelocation-arrow linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram