+389 71 235 173 | +389 2 3 215 902
info@bms.com.mk

Tank контрола

TankControl е безжичен систем за откривање на истекување дизајниран во индустријата 4.0 дух. Терминалите се карактеризираат со големи области и комплицирана инфраструктура. Терминалната област е тешко место за обезбедување на кабли поради големи растојанија, железници или без кабелски канали. Затоа нудиме решение каде што нема потреба од комуникациски кабли.

TankControl е ATEX сертифицирано безжично решение кое им помага на терминалите да останат флексибилни и да не бараат земјени работи. Можете дури и да ги поврзете сите постоечки производители за откривање на истекување, кои се монтирани на лице место. Сигналот е безжично испратен до облак и вработениот во терминалот може да пристапи до него преку редовни веб прелистувачи на кој било компјутер. TankControl покажува состојба на сите сензори во живо на компјутерскиот екран (откривање на истекување, аларм за преполнување, аларм за минимално ниво итн.). Системот генерира различни извештаи подготвени за инспекција.

homephoneenvelopelocation-arrow linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram