+389 71 235 173 | +389 2 3 215 902
info@bms.com.mk

Tank Ranger 5

Најважни карактеристики:

- поддршка за разни видови сензори за детекција

- контрола над надворешни уреди

- ниска цена Систем за мониторинг на резервоар 5.

Постојана детекција на протекување.

Резервоарот Ranger 5 е јасен, лесен за употреба и без проблеми систем за откривање на истекувања прилагодени за континуирано работење, следење на затегнатоста на резервоарите, цевководи, гориво и индустриски системи. Исто така, служи како алармантен систем за прелевање, како и безбедносен систем кој контролира, меѓу другото, стоп вентил, вентилатор, порта или друг уред.

Поддржува до 4 различни типови сензори за детекција
може да работи во суви или влажни системи
има вграден визуелен и акустичен аларм
како стандард, може да контролира 2 надворешни уреди

homephoneenvelopelocation-arrow linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram