+389 71 235 173 | +389 2 3 215 902
info@bms.com.mk

Flexicompt Autonomous +

Најновото достигнување во полето на легалната метрологија е токму новитетот на АЛМА под називот Flexicompt Autonomous+. Станува збор за мерило кое е мобилно и има сенаменска природа:

1. Бензиската пумпа го поседува и ја мери количината при секој прием на гориво;

2. Како примарно мерило на автоцистерната;

3. Доколку имате тандем цистерна, за истовар од двете цистерни со едно мерило;

4. За истовар од вагон цистерни;

5. Како замена при дефект на вашето постоечко мерило.

Мерилото е МИД сертифицирано и доста познато во секое Биро за метрологија низ цела планета. Има можност за температурно сведување на количината, превземање на податоците во вашиот компјутер како и издавање на истоварни белешки.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [517.19 KB]

homephoneenvelopelocation-arrow linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram