+389 71 235 173 | +389 2 3 215 902
info@bms.com.mk

Gravicompt MANIFOLD

Овој мерен уред е екстремно компактен и служи за полуприколки и соло возила. Поради тоа што е МИД сертифициран истиот може да се користи за сопствени намени како и за комерцијално работење со мерењето. Служи за мерење на проток на сите нафтени деривати, со проток во рамките од 130-1300 l/min. Сите излези од коморите на цистерната се поврзани во еден колектор на кој е монтирана една турбина. Во овој систем не се потребни гасен сепаратор, волуметар и многу непотрени подвижни елементи. Па поради тоа инсталацијата, одржувањето и секојдневната работа е драстично олеснета, а исто така и амортизацијата е сведена на минимум.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [515.45 KB]

homephoneenvelopelocation-arrow linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram