+389 71 235 173 | +389 2 3 215 902
info@bms.com.mk

Добредојдовте

Од тимот на Балкан Метеринг Солутионс, компанија која што ги нуди своите експертски услуги во полето на легалната метрологија, а воедно е ексклузивен претставник на високо квалитетната француска компанија АЛМА и полската Petroster Serwis.

Во соработка со Фондот за иновации и технолошки развој БМС успешно го реализира својот проект за заштита на уште еден тип на транспорт – церада

ПРИМАРНИ ДЕЈНОСТИ

Опрема за мерење на проток на течности различни од вода

Сензорски технологии за надзор на секаков тип транспорт (цистерни, шлепери, автобуси, комбиња)

Системи за надзор на надземни и подземни резервоари

Одржување на цистерни

BMS Tracking

homephoneenvelopelocation-arrowdropcogmap-markerchart-barsbus linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram